Гарбуз: і смак, і прикраса оселі
НазадНадворі осінь, а в квартирі пахне свіжістю, бо ріжу для гарбузової каші дуже пахучий та солодкий гарбуз. Насіння виписувала в «СВ» три роки тому й назву сорту вже не пам'ятаю. Гарбуз — це не тільки відмінні смакові якості, але й декоративна прикраса оселі. Ставлю його, як вазу. І, коли хочу якусь із неї страву, то відрізаю кружальцями. Гарбуз підсихає, не псується. Тільки пришвидшуватися треба, коли дійде до насіннєвої нижньої частини. Люблю з гарбуза робити цукати, запіканки, печу хліб із додаванням гарбуза та гарбузового насіння, готую супи, рагу, фреші...
Перший рік була приємно здивована, коли під листям виявила величезні, довжелезні гарбузи. А їхній смак і запах здивували ще більше. Тепер вирощую тільки цей сорт. Сію небагато, бо вистачає на всю родину і зберігається добре. Дякую за якісне насіння.
Любов Резванюк, м. Нововолинськ, Волинська обл.