Facebook Pixel Гіацинт садовий Peter Stuyvesant 14/15 (20 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Гіацинт садовий Peter Stuyvesant 14/15 (20 шт)

заказ до 01.11.2023
Код: 420043
немає в наявності
510грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Висота дорослої рослини
20-35 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Гіацинт садовий Peter Stuyvesant – це унікальний сорт гіацинту, який вражає своїми насиченими та глибокими кольорами.

Гіацинт садовий Peter Stuyvesant має великі суцвіття квітів, які можуть досягати висоти до 15 см. Квіти мають яскравий синьо-фіолетовий відтінок, який привертає увагу та створює яскравий акцент у будь-якому саду чи клумбі. Аромат цього сорту гіацинту неймовірно насичений та солодкий, що робить його ще привабливішим.

Гіацинти Peter Stuyvesant мають високу стійкість до хвороб та шкідників, що робить їх ідеальним вибором для вирощування в саду або на клумбі. Цей сорт гіацинту може бути вирощений як у відкритому ґрунті, так і в контейнерах, що робить його універсальною рослиною для будь-якого саду чи двору.

Вибір посадкового матеріалу Вибір якісних цибулин гіацинту Peter Stuyvesant є важливим кроком для успішного вирощування цієї рослини.

Першим кроком при виборі гіацинтових цибулин Peter Stuyvesant є їх зовнішній вигляд. Цибулини мають бути великими, твердими та вільними від пошкоджень. Також зверніть увагу на колір цибулин - він має бути світло-коричневим або жовтим, без темних плям або плісняви.

Другим кроком є перевірка ваги цибулини. Хороша цибулина має бути важкою та щільною. Якщо цибулина здається легкою чи порожньою, швидше за все, всередині є пошкодження або гниль.

Третім кроком є перевірка умов зберігання цибулин. Хороші цибулини гіацинту садового Peter Stuyvesant повинні зберігатися у прохолодному та сухому місці, щоб не піддаватися впливу вологи чи підвищеної температури.

Чому варто купувати гіацинт Peter Stuyvesant у компанії Сільський вісник? Якщо ви бажаєте придбати високоякісні цибулини гіацинту садового Peter Stuyvesant, то компанія Сільський вісник - ідеальне місце для вас. Ми пропонуємо тільки перевірені та сертифіковані цибулини, які радуватимуть вас яскравими та насиченими квітами.

Купити садовий гіацинт Peter Stuyvesant у нас - це вибрати якість, надійність і довговічність. Ми гарантуємо своїм клієнтам тільки найкраще: кожна цибулина сорту Peter Stuyvesant проходить суворий відбір та перевірку перед продажем, що гарантує високу схожість та здоров'я рослини.

Крім того, у нас ви знайдете широкий асортимент різних сортів гіацинтів, що дозволить вам створити найрізноманітніші композиції та створити справжній квітковий рай на своїй ділянці.

Посадка та догляд Правильна посадка цибулин гіацинту садового Peter Stuyvesant - запорука здоров'я та краси рослини. Ось деякі прості правила, яких варто дотримуватись при посадці цибулин цього сорту.

Вибір місця та ґрунту: гіацинти Peter Stuyvesant люблять яскраве сонце та добре дреновані ґрунти. Виберіть місце на садовій ділянці, де буде багато сонячного світла, та забезпечте достатню дренажну систему для ґрунту.

Вибір цибулин: для кращого результату оберіть великі та здорові цибулини гіацинту Peter Stuyvesant. Зверніть увагу, щоб вони були цілісні та не мали пошкоджень.

Глибина посадки: посадіть цибулини на глибину, що дорівнює потрійному розміру цибулини. Наприклад, якщо цибулина має висоту 5 см, то глибина посадки має бути близько 15 см.

Відстань між цибулинами: щоб уникнути перенаселення та забезпечити хороший доступ до води та поживних речовин, рекомендується дотримуватися відстані в 15-20 см між цибулинами.

Полив: після посадки цибулин гіацинту Peter Stuyvesant добре полийте землю навколо них. Після цього поливайте рослини регулярно, але не перестарайтеся: надлишок вологи може призвести до гниття коріння.

Догляд: не забувайте видалити бур'яни та забезпечити рослині достатню кількість світла та повітря. Крім того, для покращення якості ґрунту можна додавати органічні добрива.

Трохи історії Одним з найбільш популярних сортів гіацинту є Peter Stuyvesant, який був створений в Нідерландах наприкінці 20-го століття.

Ім'я сорту було дано на честь Пітера Стайвесанта – губернатора Нью-Амстердама (нинішнього Нью-Йорка) у 1647 році. Пітер Стайвесант був відомий своїми експедиціями річкою Гудзон, саме там він виявив безліч різних видів рослин, включаючи гіацинти.

Створення сорту гіацинту Peter Stuyvesant відбувалося протягом декількох років, і в результаті було отримано велику і красиву квітку з глибоким фіолетовим кольором. З того часу гіацинти Peter Stuyvesant стали одними з найпопулярніших сортів гіацинтів по всьому світу.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
14/15
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Глибина посадки
10-15 см
Відстань між рослинами
15-20 см
Умови поливу
помірний, регулярний
Зона морозостійкості
зона 3-4
Висота дорослої рослини
20-35 см
Колір плоду/квітки
фіолетовий
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
березень-квітень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук