Facebook Pixel Тюльпани Тріумф Grand Perfection 10/11 (3 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Тюльпани Тріумф Grand Perfection 10/11 (3 шт)

заказ до 15.10.2023
Код: 400458
немає в наявності
42грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Кількість в упаковці
3 шт
Висота дорослої рослини
45 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Тюльпан Grand Perfection – це вишуканий сорт тюльпанів, який вражає своїми великими квітками. Кожна двокольорова квітка цього тюльпана унікальна - на біло-кремовому тлі пелюсток розкидане червоне пір'я різної форми. Крім того, квітки цього тюльпану мають міцні квітконоси та довговічні.

Тюльпан Grand Perfection – ідеальний вибір для створення ефектних квіткових композицій та декорування садових клумб. Він буде чудово виглядати в поєднанні з іншими квітами, такими як гіацинти та нарциси.

Також варто відзначити, що тюльпани Grand Perfection дуже легко вирощувати і доглядати за ними не важко. Вони процвітають на сонячних ділянках з родючим ґрунтом, а також добре ростуть у горщиках та контейнерах.

Вибір посадкового матеріалу Якщо ви хочете посадити тюльпани сорту Grand Perfection, то важливо вибрати правильні цибулини для посадки.

  • Розмір цибулини: Цибулини мають бути великими і важкими, що свідчить про здоров'я рослини. Вибирайте цибулини діаметром не менше 3 см.
  • Зовнішній вигляд: Уникайте цибулин з плямами, пошкодженнями або м'якими ділянками. Вибирайте цибулини з гладкою та бездоганною поверхнею.
  • Терміни посадки: Вибирайте цибулини, які були зібрані нещодавно, тому що чим свіжіше цибулини, тим вища ймовірність їх успішної посадки та проростання.
  • Купуйте у надійних постачальників: Важливо купувати цибулини тюльпанів у перевірених постачальників, щоб уникнути покупки неякісних або хворих цибулин.
  • Сезон покупки: Найкраще купувати цибулини тюльпанів в кінці літа або восени, так як це забезпечує можливість найбільшого вибору та якості.

Чому варто купувати тюльпан Grand Perfection у компанії Сільський вісник? Купівля сорту тюльпану Grand Perfection у компанії Сільський вісник - це гарантія якісних цибулин за вигідною ціною. Ми працюємо безпосередньо з виробниками, що дозволяє нам запропонувати нашим клієнтам найсвіжіші та найздоровіші цибулини.

Крім того, у нашому асортименті ви знайдете не тільки сорт тюльпана Grand Perfection, але й інші якісні та рідкісні сорти квітів. Ми надаємо нашим клієнтам широкий вибір товарів, а також кваліфіковану консультацію щодо їх вирощування.

Співпрацюючи з нами, ви можете бути впевнені, що отримаєте цибулини високої якості, які допоможуть створити прекрасний квітник. Окрім того, ми здійснюємо надійну доставку по всій Україні.

Посадка та догляд Якщо ви хочете посадити сорт тюльпана Grand Perfection, важливо дотримуватись певних правил, щоб отримати красиві та здорові квіти.

Вибір місця для посадки: виберіть місце з гарною вентиляцією, помірним освітленням та з дренованими ґрунтами. Тюльпани не люблять затоплених ділянок та сильного вітру, який може пошкодити стебла та квіти.

Підготовка ґрунту: перед посадкою тюльпанів необхідно підготувати ґрунт. Для цього землю потрібно розпушити та удобрити. Важливо не забувати про вибір правильного добрива, що підійде саме для тюльпанів.

Вибір цибулин: для посадки оберіть тільки здорові цибулини без ознак гнилі та пошкоджень. Цибулини сорту тюльпану Grand Perfection повинні мати високу якість і бути великими і важкими.

Посадка: тюльпани слід садити на початку осені, коли ґрунт ще теплий. Глибина посадки повинна дорівнювати потрійному розміру цибулини. Відстань між цибулинами має бути не менше 10 см. Після посадки цибулини потрібно вкрити шаром мульчі для захисту від заморозків.

Полив: тюльпани потребують регулярного поливу. У період росту та цвітіння, тюльпани потрібно поливати один раз на тиждень. Під час посухи полив слід збільшити.

Трохи історії Сорт тюльпану Grand Perfection – це один із найвідоміших сортів тюльпанів у світі, який був створений ще у 1949 році. Розведений у Нідерландах, він швидко завоював популярність завдяки своїй красі та дивовижній міцності.

Автором створення сорту є брати Маас, які працювали у компанії Gebr. Maas & Zonen B.V. Під час вибору матеріалу для схрещування, вони вибрали один із найміцніших і найстійкіших до захворювань сортів тюльпану - сорт Карл Розеберг (Carl Rosenburg).

Результатом їхньої праці став сорт тюльпана Grand Perfection, який став дуже популярним у всьому світі завдяки своїй красі, стійкості до хвороб та тривалому терміну цвітіння. Він має чудові біло-червоні квіти, які чудово підходять для оформлення садів, парків та клумб.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Підходить на вигінку
ні
Багаторічник
так
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
10/11
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Вологість ґрунту
волога, дренаж
Відстань між рослинами
10 см
Глибина посадки
10 см
Особливості ґрунту
родюча, поживна
Умови поливу
помірний, регулярний
Потреба в освітленні
сонце
Зона морозостійкості
зона 3-4
Необхідність укриття на зиму
бажано
Висота дорослої рослини
45 см
Колір плоду/квітки
різнокольоровий
Розмір плоду/квітки
7 см
Аромат
класичний
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
квітень-травень
Розгорнути
Олеся
01.05.2023
Я завжди любила тюльпани, але коли побачила Триумф Grand Perfection, вони стали моїми улюбленими квітами. Їхні кольори та форми неймовірні, і вони здатні створити незабутню атмосферу в будь-якому саду.
Наталя
18.04.2023
Ці тюльпани - справжня краса та розкіш. Їхні пелюстки забарвлені яскравими та насиченими кольорами, а їхня форма затверджена, що робить їх дійсно вражаючими.
Руслана
16.04.2023
Тюльпани Триумф Grand Perfection - це квіти, які привертають увагу своєю неповторною красою та витонченою формою. Вони додають вашому саду незабутню елегантність та красу.
Олена
15.04.2023
Тюльпани Триумф Grand Perfection - це квіти, які створюють неповторну атмосферу в будь-якому саду. Вони вражають своєю красою та досконалою формою, що робить їх ідеальними для створення враження та екзотичної аури.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук