Facebook Pixel Шафран сійний 7/8 (20 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Шафран сійний 7/8 (20 шт)

заказ до 01.08.2024
Код: 470456
В наявності
Ціна:
105грн
Кількість:
шт.
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис Крокус посівний, також відомий як Crocus sativus, Шафран, є рослиною з сильним ароматом та чудовими квітками, які можуть бути використані для приготування барвників та прянощів. Ця багаторічна рослина, яка цвіте восени, і зазвичай досягає висоти близько 20 см. Квітки крокуса посівного мають фіолетовий колір з яскравими помаранчевими приймочками.

Крокус посівний є цінною рослиною, яка використовується в медицині, а також у кулінарії та парфумерії. Крім того, Крокус посівний має декоративну цінність та використовується у ландшафтному дизайні.

Крокус посівний – це красива та корисна рослина, яка може стати відмінним доповненням до вашого саду чи городу. Дотримуючись простих правил посадки та догляду, ви зможете насолоджуватися його яскравими квітами та ароматом протягом багатьох років.

Вибір посадкового матеріалу Якщо ви вирішили виростити Крокус посівний, то важливо знати, як правильно вибрати цибулини.

Перше, на що слід звернути увагу, це розмір цибулини. Він повинен бути досить великим, щоб забезпечити гарне зростання та розвиток рослини. Уникайте цибулин, які мають видимі ушкодження чи гниль.

Також варто звернути увагу на колір цибулини – він має бути темно-коричневим. Якщо цибулина має білий або зеленуватий відтінок, це може бути ознакою того, що вона не підходить для посадки.

Крім того, переконайтеся, що цибулина не суха чи пошкоджена. Найкраще вибирати свіжі цибулини, які мають сильний, здоровий вигляд.

При виборі цибулин Крокусу посівного слід звертати увагу на виробника і продавця. Уникайте покупки у невідомих чи ненадійних продавців. Найкраще вибирати цибулини від відомих брендів та перевірених виробників.

Чому варто купувати Крокус посівний у компанії Сільський вісник? Наша компанія спеціалізується з продажу якісного насіння та цибулинних культур, і ми гарантуємо, що наші цибулини Крокусу посівного відповідають усім необхідним вимогам якості.

Купуючи Крокус посівний в компанії Сільський вісник, ви можете бути впевнені, що отримаєте великі та здорові цибулини, які забезпечать хороший урожай. Ми також надаємо корисні поради щодо посадки та догляду за Крокусом посівним , щоб ви могли отримати максимальну віддачу від своїх посадок.

Крім того, ми пропонуємо різні сорти крокусів, що дає можливість вибрати найбільш підходящий варіант для вашого саду. Ми також гарантуємо конкурентоспроможні ціни на нашу продукцію та зручну доставку по всій країні.

Посадка та догляд Щоб виростити Крокус посівний у своєму саду, вам необхідно дотримуватися деяких правил посадки та догляду.

Виберіть правильне місце: Крокус посівний любить сонячне або напівтінисте місце з добре дренованим ґрунтом. Виберіть місце, де рослини будуть отримувати достатньо сонячного світла та захищені від сильних вітрів.

Підготуйте ґрунт: Ґрунт повинен бути пухким і родючим. Перед посадкою, ви можете додати в ґрунт органічний компост або перегній, щоб покращити якість ґрунту та забезпечити рослини поживними речовинами.

Виберіть цибулини високої якості: При виборі цибулини звертайте увагу на їх розмір, форму та поверхню. Вибирайте цибулини із яскраво-коричневою шкіркою і без ознак гнилі чи пошкоджень.

Виберіть правильний розмір цибулин: Виберіть цибулини середнього розміру близько 5-7 см в обхваті. Якщо цибулини занадто маленькі, то цвітіння може бути слабким або зовсім відсутнім.

Терміни посадки: Ідеальний час посадки Крокусу посівного – червень-липень. Підійде і запасний варіант - серпень-вересень.

Дотримуйтесь правильного інтервалу посадки: Цибулини слід садити на глибину близько 5-7 см і на відстані близько 7-10 см один від одного. Дотримуйтесь інтервалу між посадками, щоб рослини не перекривали одна одну і мали достатньо місця для зростання.

Поливайте і удобрюйте: Крокус посівний потребує регулярного поливу та добрива. Поливайте рослини за потреби, але уникайте перезволоження ґрунту. Удобрюйте рослини щорічно органічними добривами.

Трохи історії Крокус посівний (Crocus sativus) - це одна з найдавніших культурних рослин, що використовується людиною. Історія цієї рослини налічує понад 3000 років.

Одна з перших згадок про Крокус посівний відноситься до стародавньої Греції. Аристотель, Феофраст та інші давньогрецькі вчені писали про цілющі властивості рослини. Вони використовували крокус для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, нервової системи та інших недуг.

У давнину Крокус посівний використовувався для фарбування тканин жовтого кольору. Його тисячі квіток необхідні для отримання всього кількох грамів барвника.

Зараз Крокус посівний вирощується не тільки для отримання барвника, а й для отримання спеції – шафрану, який є однією з найдорожчих спецій у світі. Крім того, ця рослина застосовується в медицині та косметиці завдяки своїм цілющим властивостям.

Сьогодні крокус посівний вирощується в багатьох країнах світу, включаючи Іспанію, Іран, Італію та інші.

Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук