Facebook Pixel Нарциси Розрізнокорончасті Congress 12/14 (100 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Нарциси Розрізнокорончасті Congress 12/14 (100 шт)

заказ до 28.09.2023
Код: 451081
немає в наявності
2 100грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Висота дорослої рослини
35 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Розрізнокорончастий Нарцис Congress - це красивий і популярний сорт нарцисів, який відрізняється яскравими квітами і унікальною формою квітки. Великі квіти Нарциса Congress мають лимонно-жовтий зовнішній диск пелюсток, який красиво контрастує з розділеною та рифленою коронкою темно-жовтого кольору, що переходить у помаранчевий. Цей сорт нарциса є одним з найпопулярніших серед квітникарів та садівників завдяки своїй красі та невибагливості.

Нарцис Congress чудово виглядає у групах, створюючи насичені кольорові композиції. Він також добре підходить для вирощування в контейнерах та для оформлення клумб та рабаток. Цвітіння нарциса Congress починається в середині весни і продовжується до кінця травня, залежно від клімату та умов вирощування.

Вибір посадкового матеріалу Якщо ви хочете виростити красиві та здорові нарциси Розрізнокорончасті Congress, важливо правильно вибрати цибулини.

Розмір. Вибирайте цибулини, які мають діаметр не менше 3 см, тому що вони дадуть більші квіти.

Форма. Уникайте цибулин із пошкодженнями, тріщинами, м'якими плямами або ознаками гнилі. Цибулини мають бути округлої форми, без засохлих частин.

Вага. Вибирайте цибулини з важкою вагою, тому що вони зазвичай містять більше поживних речовин.

Покров. Уникайте цибулин із темними плямами на поверхні, оскільки це може бути ознакою захворювання або ураження шкідниками.

Постачальник. Купуйте цибулини у перевірених постачальників, щоб бути впевненими у їх якості та здоров'я.

Чому варто купувати Нарцис Розрізнокорончастий Congress в компанії Сільський вісник? Компанія Сільський вісник пропонує лише якісні цибулини Нарциса Розрізнокорончастого Congress, які були вирощені в екологічно чистих умовах. Наші фахівці ретельно обирають кожну цибулину перед тим, як відправити її до наших клієнтів. Ми гарантуємо, що всі цибулини, які ви отримаєте від нас, будуть здоровими та міцними.

Крім того, ми пропонуємо нашим клієнтам зручну доставку та відмінний сервіс. Наша мета – забезпечити наших клієнтів якісними цибулинами Нарцисів Congress та зробити процес купівлі максимально зручним та приємним.

Посадка та догляд Правильна посадка цибулин Нарциса Розрізнокорончастого Congress – це головний фактор для отримання красивих та здорових квітів.

Виберіть правильне місце для посадки: Нарциси віддають перевагу сонячним або злегка затіненим місцям з добре дренованим ґрунтом. Перед посадкою переконайтеся, що ґрунт не містить зайвої вологи.

Підготуйте ґрунт: Пухкий ґрунт – найкращий варіант для посадки нарцисів. Перед посадкою можна додати трохи компосту або перегною для покращення поживних властивостей ґрунту.

Правильна відстань: Розмір цибулини визначає необхідну відстань з-поміж них. Маленькі цибулини слід садити на відстані близько 10-15 см, а великі цибулини - близько 20-25 см.

Глибина посадки: Глибина посадки також залежить від розміру цибулини. Маленькі цибулини потрібно посадити на глибину близько 5-7 см, а великі цибулини – на глибину близько 10-15 см.

Полив: Після посадки необхідно добре полити землю і потім поливати за необхідності, щоб ґрунт завжди був вологим.

Трохи історії Нарцис Розрізнокорончастий Congress - цікава і неповторна квітка, назва якої має свою унікальну історію. Незважаючи на те, що багато сортів нарцисів було названо на честь відомих особистостей чи політиків, назва "Congress" не має жодного відношення до політичної сфери.

Фактично назва "Congress" походить від найбільшої виставки нарцисів, яка проходила в Англії в 1949 році. Ця виставка була настільки значущою подією, що її прозвали "нарцисовим конгресом" - звідси назва квітки.

Протягом кількох років після виставки Congress став дуже популярним серед садівників і продовжує залишатися одним із найбільш відомих та улюблених сортів нарцисів. Його яскраво-жовті квіти з широкою помаранчевою коронкою роблять його ідеальним для використання у букетах та оформленні садових ділянок.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
12/14
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Глибина посадки
10-15 см
Відстань між рослинами
15-20 см
Умови поливу
помірний, регулярний
Зона морозостійкості
зона 3-4
Висота дорослої рослини
35 см
Колір плоду/квітки
жовтий/помаранчевий
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
квітень-травень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук