Facebook Pixel Гіацинт садовий Royal Navy 14/15 (100 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Гіацинт садовий Royal Navy 14/15 (100 шт)

заказ до 01.11.2023
Код: 420408
немає в наявності
2 620грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Висота дорослої рослини
20-35 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Садовий гіацинт Royal Navy - це вишуканий сорт гіацинту з глибокими синіми квітками махрової форми, які привертають увагу своєю красою та вишуканістю. Цей сорт гіацинта є відмінним вибором для озеленення садів, парків та інших ділянок завдяки своїй дивовижній красі та легкості у вирощуванні.

Садовий гіацинт Royal Navy продукує густі квітконоси, що досягають висоти до 35 см, і рясно цвіте навесні. Квітки мають унікальну форму дзвіночка і мають насичений синій відтінок, який привертає увагу на багато метрів.

Якщо ви шукаєте прекрасний і легкий у догляді сорт гіацинту, який приноситиме радість своєю красою кожен весняний сезон, то гіацинт Royal Navy - це чудовий вибір для вас. Не пропустіть можливість додати цей чудовий сорт гіацинту до свого саду або парку і насолоджуватися його вишуканою красою протягом багатьох років.

Вибір посадкового матеріалу Перше, на що потрібно звернути увагу при виборі цибулин гіацинту, це їх зовнішній вигляд. Цибулини мають бути великими, щільними та без видимих ушкоджень. На поверхні цибулин не повинно бути плям чи м'яких ділянок.

Друге, не менш важливе - вибір правильного місця для покупки цибулин гіацинту. Рекомендується купувати цибулини у перевірених продавців, щоб уникнути покупки низькоякісного товару. Найкраще купувати цибулини у спеціалізованих магазинах садівництва або у довірених онлайн-продавців.

По-третє, зверніть увагу на сорт гіацинту при виборі цибулин. Якщо ви бажаєте виростити садовий гіацинт Royal Navy, то неодмінно вибирайте цибулини конкретно цього сорту.

Чому варто купувати гіацинт Royal Navy у компанії Сільський вісник? Якщо ви хочете купити якісні цибулини садового гіацинту Royal Navy, то компанія Сільський вісник – це ідеальний вибір.

По-перше, компанія Сільський вісник має багатий досвід у сфері садівництва та продажу рослин, що гарантує високу якість продукції. Всі цибулини гіацинту Royal Navy, які ви можете купити у цій компанії, проходять ретельний відбір та перевірку на якість.

По-друге, компанія Сільський вісник надає широкий вибір різних сортів гіацинтів. Ви можете вибрати саме той сорт, який підходить для вашого саду та створить найкращий ефект.

По-третє, компанія Сільський вісник пропонує різні способи доставки цибулин гіацинту Royal Navy. Ви можете вибрати зручний для вас спосіб доставки і бути впевненими, що ваше замовлення буде доставлене вчасно та в хорошому стані.

Нарешті компанія Сільський вісник гарантує доступні ціни на цибулини гіацинту Royal Navy. Ви можете отримати якісний продукт за розумною ціною, що робить компанію Сільський вісник оптимальним вибором для тих, хто хоче отримати максимальну якість за розумну вартість.

Посадка та догляд Якщо ви хочете отримати красиву квітку гіацинту Royal Navy, то необхідно правильно посадити цибулину.

Перше правило - виберіть потрібне місце для посадки гіацинту Royal Navy. Це має бути місце з добрим дренажем, де вода не затримується і не стоїть. Гіацинт Royal Navy також віддає перевагу місцям з гарним освітленням і захистом від вітру.

Друге правило – виберіть правильну глибину посадки. Гіацинт Royal Navy повинен бути посаджений на глибину двох-трьох цибулин, тобто приблизно на глибину 15-20 см. Це дозволить корінням гіацинту достатньо проникати у ґрунт, а квітці – вирости міцною та здоровою.

Третє правило – підготуйте ґрунт. Ґрунт для гіацинту Royal Navy повинен бути поживним, містити органічні добрива і добре дренований. Ви також можете додати невелику кількість піску для покращення дренажу ґрунту.

Четверте правило – правильно розташуйте цибулину. Гіацинт Royal Navy повинен бути посаджений так, щоб кінчик цибулини був звернений нагору, а коріння - донизу. Після посадки цибулину необхідно трохи притиснути до ґрунту, щоб вона не перекинулася і добре прижилася.

П'яте правило - полийте посаджений садовий гіацинт Royal Navy. Після посадки необхідно добре полити ґрунт навколо цибулини. Це допоможе корінням гіацинту швидше обжитися в ґрунті та почати рости.

Трохи історії Історія гіацинту Royal Navy налічує понад двісті років. Цей сорт гіацинту був спочатку ввезений до Європи зі Східної Азії у XVIII столітті, і його гарне забарвлення та неповторний аромат одразу ж привернули увагу ботаніків та садівників.

Назва Royal Navy була присвоєна садовому гіацинту завдяки його блакитно-фіолетовому забарвленню, що нагадує колір королівського прапора. У ті часи королівський флот Великобританії був на піку своєї могутності, і його назва стала символом сили та величі.

Гіацинт Royal Navy став популярною квіткою в садах та парках Великобританії, і його назва стала символізувати міць та велич королівського флоту. Під час Другої світової війни, гіацинти Royal Navy використовувалися як символ національної єдності та морської сили.

Сьогодні, гіацинт садовий Royal Navy залишається популярною квіткою в садах і парках Великобританії та по всьому світу. Його назва продовжує символізувати велич королівського флоту, і залишається одним із найзнакових і найвідоміших квітів у світі.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
14/15
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Глибина посадки
10-15 см
Відстань між рослинами
15-20 см
Умови поливу
помірний, регулярний
Зона морозостійкості
зона 3-4
Висота дорослої рослини
20-35 см
Колір плоду/квітки
синій
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
березень-квітень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук