Facebook Pixel Шафран Зібера Tricolor 5/6 (100 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Шафран Зібера Tricolor 5/6 (100 шт)

заказ до 01.08.2024
Код: 470019
В наявності
Ціна:
1 490грн
Кількість:
шт.
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Крокус Зібера Tricolor - це красива багаторічна рослина, яка привертає увагу своїми великими квітками яскраво-фіолетового, білого та жовтого відтінків. Додає декоративності і вузьке, темно-зелене листя, розділене навпіл яскраво-білою смугою. Крокус Зібера Tricolor є ранньоквітучою рослиною, яка розкриває свої квітки вже на початку весни, коли на вулиці ще холодно.

Крокус Зібера Tricolor може досягати висоти до 14 см і цвіте протягом кількох тижнів. Цей вид крокусу відрізняється невибагливістю та легкістю у вирощуванні, що робить його популярним серед садівників та квітникарів.

Цей сорт крокусу відрізняється високою зимостійкістю. Він може бути вирощений як у відкритому ґрунті, так і в контейнерах на балконах та терасах.

Вибір посадкового матеріалу Правильний вибір цибулин Крокусу Зібера Tricolor - запорука успішної посадки та багатого цвітіння.

Розмір: вибирайте великі та щільні цибулини, вони повинні бути важкими та щільними. Уникайте вибору маленьких та м'яких цибулин.

Зовнішній вигляд: вибирайте цибулини без пошкоджень, гнилі або плям. Зверніть увагу на те, щоб на цибулинах не було ознак хвороб чи комах.

Походження: купуйте цибулини лише у перевірених виробників. Вони повинні бути здоровими та вирощеними у правильних умовах.

Сезон: обирайте цибулини у правильний сезон. Найкраще купувати їх у серпні чи вересні, щоб встигнути посадити їх до початку зими.

Чому варто купувати Крокус Зібера Tricolor у компанії Сільський вісник? Наша компанія має багаторічний досвід роботи на ринку садово-городньої продукції, і ми знаємо, що саме потрібно нашим покупцям.

При покупці Крокусу Зібера Tricolor у компанії Сільський вісник ви отримуєте цибулини високої якості, які були вирощені в умовах максимально наближених до природних. Ми гарантуємо, що всі цибулини здорові, не мають ознак хвороб та ушкоджень.

Крім того, купуючи Крокус Зібера Tricolor у нас, ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте оптимальну ціну. Ми прагнемо зробити нашу продукцію доступною для всіх, тому пропонуємо найвигідніші умови покупки.

Посадка та догляд Якщо ви вирішили висадити Крокус Зібера Tricolor на своїй ділянці, то вам потрібно знати правила його посадки.

Виберіть місце для посадки. Крокуси Зібера Tricolor люблять сонячні або напівтінисті місця з гарною дренажною системою ґрунту.

Підготуйте ґрунт. Ґрунт повинен бути добре дренованим і удобреним компостом або перегноєм.

Виберіть правильний час для посадки. Крокуси Зібера Tricolor найкраще садити на початку осені, щоб вони встигли вкоренитися перед зимою.

Зробіть заглиблення для цибулин. Глибина ямки повинна бути вдвічі більша за розмір цибулини.

Посадіть цибулини в ямки. Відстань між цибулинами має бути близько 10 см.

Полийте посаджені цибулини водою.

Покрийте місце посадки сухим листом чи соломою, щоб захистити рослини від морозів узимку.

Трохи історії Крокус Зібера Tricolor - один із найкрасивіших і незвичайних сортів крокусів, який вражає своїм яскравим забарвленням та оригінальним виглядом. Назва "Tricolor" перекладається як "триколірний", що говорить про те, що квітки цього крокусу мають кілька відтінків.

Цей сорт був виведений у Голландії наприкінці 20 століття селекціонером Гердом Ван дер Вальтом. Він створив Крокус Зібера Tricolor, схрещуючи кілька різних сортів крокусів, щоб отримати потрібний колір та форму квітки. Крокус Зібера Tricolor відрізняється від інших сортів крокусів більшими та яскравішими квітками, які до того ж мають незвичайну форму.

Сорт отримав свою назву на честь знаменитого німецького ботаніка Хайнца Зібера, який вивчав та описував рослини наприкінці 19-го століття.

Крокус Зібера Tricolor є одним з найпопулярніших сортів крокусів, завдяки своєму незвичайному забарвленню та оригінальній формі квіток. Він також дуже стійкий до різних кліматичних умов і не потребує особливого догляду.

Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук