Facebook Pixel Набір лілій "Голландський дворик" 12/16 (10 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Набір лілій "Голландський дворик" 12/16 (10 шт)

заказ до 25.03.2024
Код: 760940
немає в наявності
285грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Кількість в упаковці
10 шт.
Висота дорослої рослини
90-120
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Переваги даного сорту
Відмінне приживання на території України.
Чудово доповнюють ландшафтний дизайн.
Не створюють клопоту під час догляду.

Суміш лілій "Голландський дворик" - це чудовий вибір для тих, хто шукає надійні та красиві рослини для свого саду. Ця суміш включає кілька сортів гібридних лілій, що мають прекрасні насичені кольори, які будуть привертати увагу. Вони також відрізняються довгим періодом цвітіння і не потребують особливого догляду.

Ця суміш лілій ідеально підходить для створення яскравих та барвистих клумб та рабаток, а також для прикраси садових доріжок та терас. Крім того, ці рослини дуже прості у догляді та не вимагають особливого зусилля для вирощування.

Придбайте суміш "Голландський дворик" та створіть свій власний маленьку оазу у саду!

Вибір посадкового матеріалу

Якщо ви хочете виростити гарні лілії у своєму саду, правильний вибір цибулин – це перший та найважливіший крок. Адже від якості цибулин залежить не лише майбутній колір лілій, а й їхня довговічність.

По-перше, вибирайте лише великі, здорові та без пошкоджень цибулини. Вони повинні бути твердими та не мати ознак гнилі чи хвороб. Найкраще купувати цибулини у перевірених продавців чи спеціалізованих садових центрах.

По-друге, звертайте увагу на сорт лілій та умови їх вирощування. Деякі сорти віддають перевагу сонячним місцям, інші - півтіні. Також важливо враховувати вимоги до ґрунту та вологості.

По-третє, не варто економити на кількості цибулин. Щоб отримати пишний килим з лілій, потрібно посадити їх достатню кількість. Зазвичай рекомендуються посадки по 5-7 цибулин на 1 м2.

Крім того, не забувайте про час посадки. Оптимальний час для посадки цибулин лілій – восени, у середині чи наприкінці вересня. У цей час ґрунт ще досить теплий, щоб цибулини встигли вкоренитися та підготуватися до зими.

Чому варто купувати лілії у компанії Сільський вісник?

Якщо ви любите садівництво та мрієте про створення красивого квіткового саду, то ви повинні звернути увагу на набори цибулин лілій від компанії Сільський вісник.

Перше і найголовніше – якість продукції. Наша компанія працює лише з перевіреними постачальниками, що гарантує високу якість цибулин лілій. Ми ретельно відбираємо кожну цибулину перед відправкою, щоб ви отримали лише найкраще.

Крім того, ми пропонуємо великий вибір сортів лілій. Ви можете вибрати сорт, який найбільше підходить для вас, враховуючи кліматичні умови та ваші особисті уподобання. У нашому асортименті є як класичні, так і рідкісні сорти, яких ви не знайдете в інших магазинах.

Наша компанія також пропонує консультації з посадки та догляду за ліліями. Ми з радістю поділимося з вами своїм досвідом та знаннями, щоб допомогти вам виростити здорові та красиві квіти.

А тепер про найголовніше – ціна. Набори цибулин лілій від компанії Сільський вісник доступні за дуже привабливою ціною. Ви можете заощадити значну суму, купуючи у нас, у той час як якість продукції буде на найвищому рівні.

І, звичайно, ми пропонуємо зручний спосіб доставки, щоб ви отримали свої цибулини вчасно і без будь-яких проблем.

Посадка та догляд

Правильна посадка лілій – це ключовий фактор для успішного вирощування здорових та красивих квітів.

  • 1. Виберіть місце для посадки. Лілії потребують хорошого освітлення та хорошої циркуляції повітря. Виберіть місце, де рослини отримуватимуть 6-8 годин сонячного світла на день і будуть захищені від сильних вітрів.
  • 2. Підготуйте ґрунт. Лілії потребують добре дренованого ґрунту, який не затримуватиме воду. Приготуйте ґрунт, додавши пісок та перегній для покращення дренажу.
  • 3. Виберіть правильну глибину посадки. Цибулини лілій повинні бути посаджені на глибину, що дорівнює трьом їх висотам. Не заривайте їх надто глибоко чи надто дрібно.
  • 4. Розмістіть цибулини на відстані одна від одної. Розмістіть цибулини на відстані 20-25 см одна від одної, щоб вони мали достатньо місця для зростання та розвитку коріння.
  • 5. Накрийте посадкове місце мульчею. Укриття землі навколо рослин мульчою допоможе утримувати вологу, запобігати росту бур'янів та захищати коріння від перегріву.
  • 6. Полийте водою. Після посадки цибулини потрібно полити водою. Це допоможе активізувати зростання коренів та покращити укорінення рослин.
  • 7. Проводьте регулярний догляд за рослинами. Лілії потребують регулярного поливу, підживлення та видалення сухого листя і квітів.
Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Багаторічник
так
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
12/18
Найкращий час посадки
березень-травень, серпень-вересень
Вологість ґрунту
волога, дренаж
Відстань між рослинами
20 см
Глибина посадки
15 см
Особливості ґрунту
родюча, поживна
Умови поливу
помірний, регулярний
Потреба в освітленні
сонце або напівтінь
Зона морозостійкості
зона 3-4
Необхідність укриття на зиму
бажано
Висота дорослої рослини
90-120
Колір плоду/квітки
різних кольорів
Розмір плоду/квітки
15-20 см
Аромат
так
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
липень-вересень
Приваблює
метелики
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук