Facebook Pixel Нарциси Великокорончасті Frosty Snow 10/12 (100 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Нарциси Великокорончасті Frosty Snow 10/12 (100 шт)

заказ до 28.09.2023
Код: 450922
немає в наявності
1 750грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Висота дорослої рослини
45 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Нарцис Великокорончастий Frosty Snow - це вишуканий і красивий сорт нарцисів. Його головна особливість - це білі квіти з величезною красивою коронкою, що змінює свій колір від кремового до білого в міру зростання (за що його називають нарцис-хамелеон). Ця рослина цвіте дуже рано навесні, у березні-квітні, і може прикрасити будь-який сад, зробивши його яскравим та красивим.

Нарциси Великокорончасті Frosty Snow можна використовувати для оформлення групових посадок, квітників, клумб та бордюрів. Вони також чудово виглядають у зрізаних букетах, доповнюючи своєю красою будь-яке приміщення.

Вибір посадкового матеріалу При виборі цибулин Нарциса Великокорончастого Frosty Snow необхідно враховувати кілька важливих моментів, щоб отримати гарні та здорові квіти:

Розмір і вага: цибулини мають бути великими та важкими. Це свідчить про здоров'я та силу рослини.

Зовнішній вигляд: звертайте увагу на наявність ушкоджень, гнилі та захворювань.

Сорт: при виборі цибулини Нарциса Великокорончастого Frosty Snow необхідно звернути увагу на сорт, тому що від цього залежить колір, розмір та форма квітки.

Походження: цибулини слід купувати у перевірених продавців, які надають гарантії на якість та походження.

Чому варто купувати нарцис Великокорончастий Frosty Snow в компанії Сільський вісник? Компанія Сільський вісник пропонує високоякісні цибулини Нарциса Frosty Snow, які привезені безпосередньо із голландських плантацій. Нижче наведено кілька причин, чому варто купити цибулини Нарциса Великокорончастого Frosty Snow у нас:

Якість: наші цибулини вирощені на якісних голландських плантаціях та пройшли суворий контроль якості.

Низькі ціни: ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни на цибулини Нарциса Великокорончастого Frosty Snow.

Широкий вибір: у нас великий вибір цибулин нарцисів різних сортів і розмірів.

Зручність покупки: наш інтернет-магазин дозволяє замовляти цибулини Нарциса Frosty Snow у будь-який час, без необхідності виходу з дому.

Доставка: ми здійснюємо зручну доставку цибулин Нарциса Frosty Snow по всій Україні.

Посадка та догляд Правильна посадка цибулин Нарциса Великокорончастого Frosty Snow – це один із важливих етапів вирощування цих красивих квітів.

Виберіть правильне місце для посадки: нарциси люблять сонячне місце або легку півтінь. Виберіть місце, де ґрунт дренований, щоб уникнути застою води навколо цибулин.

Підготуйте ґрунт: перед посадкою необхідно перекопати ґрунт на глибину 30 см. Внесіть компост або інші органічні добрива для збагачення ґрунту та збільшення родючості.

Виберіть правильний розмір цибулин: цибулини Нарциса Великокорончастого повинні бути великими та здоровими, без пошкоджень та гнилі. Цибулини меншого розміру можуть дати меншу і менш яскраву квітку.

Виберіть правильну глибину посадки: посадіть цибулини на глибину, рівну трьом висотам, гострим кінцем догори. Наприклад, якщо висота цибулини становить 5 см, то глибина посадки має бути приблизно 15 см.

Після посадки добре полийте ґрунт, щоб він добре зволожився. Далі слід доглядати рослину, забезпечуючи їй достатню кількість води та добрив для здорового росту та цвітіння.

Трохи історії Нарцис Великокорончастий Frosty Snow був створений у Нідерландах фірмою Vletter Den Haan B.V. в 2007 році. Цей сорт був виведений шляхом схрещування кількох сортів нарцисів, з метою створення квітки з білосніжними пелюстками та великою коронкою у формі чаші.

Назва "Frosty Snow" була обрана, щоб передати візуальну ідею білого, мерехтливого снігу, яка характеризує колір цієї красивої квітки. Він був представлений на міжнародній виставці квітів у Нідерландах, де одразу привернув увагу своєю унікальною красою. З того часу цей сорт нарцисів став популярним серед садівників та квіткових дизайнерів по всьому світу.

Хоча назва Frosty Snow може здаватися незвичайною, вона ідеально підходить для опису цього нарциса. Він справді виглядає, ніби його пелюстки вкриті білим снігом, що сяє на сонці. Якщо ви хочете додати до свого саду красивий, зимовий акцент, то Нарцис Великокорончастий Frosty Snow – чудовий вибір!

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
10/12
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Глибина посадки
10-15 см
Відстань між рослинами
15-20 см
Умови поливу
помірний, регулярний
Зона морозостійкості
зона 3-4
Висота дорослої рослини
45 см
Колір плоду/квітки
білий
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
квітень-травень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук