Facebook Pixel Нарциси Махрові Rip van Winkle 10/12 (20 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Нарциси Махрові Rip van Winkle 10/12 (20 шт)

заказ до 01.08.2024
Код: 450067
В наявності
Ціна:
320грн
Кількість:
шт.
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Нарцис Махровий Rip van Winkle - це яскрава і красива квітка, яка додасть родзинку вашому саду. Рослина має невеликі яскраво-жовті квіти. Кожна квітка складається з багатьох пелюсток, які утворюють маленькі зірочки.

Нарцис Rip van Winkle є відмінним вибором для посадки в саду, завдяки своїй витривалості та простоті догляду. Він може зростати в більшості типів ґрунтів і добре переносить перепади температури. Цей сорт цвіте наприкінці весни, коли багато інших квітів уже відцвіли, тому він стане яскравою деталлю у вашому саду.

Вибір посадкового матеріалу Якщо ви хочете посадити Нарцис Махровий Rip van Winkle у своєму саду, важливо вибрати якісні цибулини.

Розмір: Цибулини Нарциса Махрового Rip van Winkle повинні мати діаметр 2,5-3 см. Якщо цибулина здається меншою, це може вказувати на її недостатню зрілість, а якщо більшою, то може бути ознакою надлишку поживних речовин.

Вага: Цибулини повинні бути важкими на дотик, тому що це говорить про їхню зрілість і здоров'я.

Зовнішній вигляд: Цибулини Нарциса Rip van Winkle мають бути світло-коричневого кольору із сухою, гладкою поверхнею. Уникайте цибулин із гниллю, плямами або м'якими ділянками.

При купівлі цибулин Нарциса Rip van Winkle краще вибирати перевірених продавців, які можуть гарантувати якість і походження цибулин.

Чому варто купувати Нарцис Махровий Rip van Winkle у компанії Сільський вісник? Висока якість цибулин. У компанії Сільський вісник ми дбаємо про якість нашої продукції. Усі цибулини Нарциса Махрового Rip van Winkle проходять ретельний відбір та мають високу схожість.

Великий вибір. У нас ви можете вибрати цибулини нарцисів різних розмірів та кількості.

Доставка по всій Україні. Ми здійснюємо доставку наших продуктів по всій Україні, тому ви можете замовити цибулини Нарциса Rip van Winkle з будь-якої точки країни.

Оптимальні ціни У нас ви знайдете цибулини Нарциса Rip van Winkle за оптимальними цінами, що дозволить заощадити ваш бюджет.

Посадка та догляд Ось деякі правила, які слід враховувати під час посадки Нарциса Махрового Rip van Winkle:

Виберіть правильне місце для посадки: Нарциси віддають перевагу сонячному або напівтінистому місцю. Виберіть місце, яке отримує достатньо сонячного світла та має родючий ґрунт.

Виберіть якісні цибулини: При виборі цибулин переконайтеся, що вони великі, тверді та здорові. Цибулини мають бути без пошкоджень, плям та гнилі.

Оптимальна глибина посадки: Нарциси слід садити на глибину, що дорівнює тричі висоті цибулини. Якщо цибулина висотою 5 см, її потрібно посадити на глибину 15 см.

Дотримуйтесь відстані між цибулинами: Відстань між цибулинами повинна бути не менше 10 см. Це дозволить рослинам вільно рости і розвиватися.

Після посадки цибулин нарцисів потрібно добре їх полити. Потім поливайте рослини рівномірно, але регулярно. Переконайтеся, що ґрунт завжди злегка вологий.

Догляд: Нарциси не вимагають особливого догляду, але ви можете прибрати зів'ялі квіти, щоб заохотити появу нових квіток.

Трохи історії Нарцис Махровий Rip van Winkle — це один із найнезвичайніших сортів нарцисів, який свою назву отримав на честь героя американського фольклору — Ріпа ван Вінкля.

Незважаючи на свою популярність серед квітникарів, історія створення цього сорту залишається невідомою. Вважається, що його гібридизація відбулася у Шотландії чи Англії у XVIII столітті. Проте, точних відомостей про походження Rip van Winkle досі не встановлено.

Назву сорту було обрано не випадково. Ріп ван Вінкль – персонаж американського фольклору, створений письменником Вашингтоном Ірвінгом у 1819 році. Ріп був звичайним мешканцем маленького містечка, який заснув у своєму човні на річці і прокинувся через 20 років в іншому місці. Він пропустив усі події у своєму житті та в історії своєї країни.

Порівняння квітки нарциса із персонажем американського фольклору було виправданим. Ріп ван Вінкль — символ неймовірної часової подорожі, і квітка з такою назвою привертає увагу своїм незвичайним виглядом, що запам'ятовується.

Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук