Facebook Pixel Нарциси Махрові, суміш 10/14 (15 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Нарциси Махрові, суміш 10/14 (15 шт)

заказ до 01.08.2024
Код: 450747
В наявності
Ціна:
195грн
Кількість:
шт.
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис Махрові нарциси, суміш – це група нарцисів з унікальними махровими квітками. Вони мають понад 20 пелюсток, утворюючи густу та велику корону квітки. Махрові нарциси часто вважаються найкрасивішими серед усіх видів нарцисів, завдяки їхнім вишуканим формам та рясному цвітінню.

Існує безліч сортів Махрових нарцисів, що відрізняються кольором та розміром квіток. Деякі з них можуть досягати діаметра понад 10 см.

Махрові нарциси зазвичай цвітуть наприкінці весни та на початку літа. Ці рослини мають сильний аромат і можуть бути використані для створення красивих букетів та композицій.

Махрові нарциси є надійними рослинами, що легко вирощуються. Вони потребують сонячного або напівтінистого місця з родючим ґрунтом та помірним поливом. Розмножуються махрові нарциси зазвичай поділом цибулин у період після їх цвітіння.

Вибір посадкового матеріалу При виборі цибулин Махрових нарцисів для посадки слід враховувати кілька важливих факторів. По-перше, необхідно звернути увагу на розмір цибулини - що більша вона, то міцнішою і здоровішою буде рослина. По-друге, цибулини не повинні мати пошкоджень, плям чи інших ознак ураження хворобами. Також важливо звернути увагу на форму цибулини – вона має бути правильною і не мати додаткових відростків чи протуберанців.

При купівлі цибулин Махрових нарцисів важливо також враховувати їх термін зберігання. Свіжі цибулини мають більшу ймовірність проростання та успішної посадки, ніж старі цибулини, які можуть втратити життєздатність. Тому рекомендується купувати цибулини Махрових нарцисів у надійних магазинах та компаніях.

Чому варто купувати Махрові нарциси, суміш у компанії Сільський вісник? Ви хочете купити махрові нарциси, але не знаєте, де найкраще їх купити? Ми рекомендуємо компанію Сільський вісник, яка пропонує лише якісні та здорові цибулини.

Чому варто обирати саме нашу компанію? По-перше, ми займаємося продажем цибулин вже понад 20 років, і за цей час ми накопичили багатий досвід та знання у цій галузі. По-друге, ми пропонуємо широкий вибір сортів нарцисів, які підходять для посадки в різних умовах. Крім того, ми стежимо за якістю нашої продукції та гарантуємо, що всі цибулини будуть здоровими та готовими до посадки.

Наша компанія також пропонує різні поради щодо догляду за Махровими нарцисами, щоб ви могли отримати максимальний урожай. Ми гарантуємо, що наші цибулини допоможуть вам створити прекрасний сад або прикрасити клумбу яскравими квітами.

Також наша компанія має зручний інтернет-магазин, де ви можете вибрати і купити необхідні цибулини, не виходячи з дому. Ми пропонуємо надійну доставку по всій Україні.

Посадка та догляд Правильна посадка цибулин Махрових нарцисів – це головний фактор успішного вирощування гарних та здорових квітів.

Вибір місця для посадки: Махрові нарциси люблять сонячні ділянки з хорошим дренажем, щоб уникнути застою води. Переконайтеся, що місце, яке ви вибираєте, є досить просторим, щоб рослини мали достатньо місця для зростання.

Підготовка ґрунту: ґрунт для Махрових нарцисів повинен бути родючим, добре дренованим і легким. Додавання компосту або перегною допоможе покращити якість ґрунту.

Вибір цибулин: при виборі цибулин Махрових нарцисів вибирайте ті, які не мають ушкоджень чи гнилі. Виберіть цибулини великого розміру, оскільки вони зазвичай дають більші квіти.

Глибина посадки: глибина посадки цибулин Махрових нарцисів має становити приблизно 2-3 висоти цибулини. Так, для цибулини висотою 5 см, глибина посадки має бути 10-15 см.

Відстань між цибулинами: між цибулинами Махрових нарцисів необхідно залишати відстань приблизно у два діаметри цибулини. Це дозволить рослинам мати достатньо місця для зростання.

Полив: після посадки цибулин махрових нарцисів добре полийте ґрунт. Потім, за необхідності, підтримуйте вологість ґрунту під час росту рослин.

Трохи історії Махрові нарциси - це група квітів, які відрізняються своєю вишуканою красою та насиченими кольорами. Незважаючи на свою популярність, мало хто знає про історію створення цієї групи нарцисів.

Махрові нарциси були виведені шляхом багаторічної селекції та гібридизації різних сортів нарцисів. Перші селекційні роботи були проведені в 19 столітті в Англії та Франції, але найбільшого поширення група набула в 20 столітті.

Одним із найвідоміших та найуспішніших селекціонерів є британський садівник Лайонел Річ. Протягом більш ніж 50 років він працював над покращенням якості та кольорової гами Махрових нарцисів, створюючи нові сорти та гібриди. Завдяки його роботі, махрові нарциси стали більш яскравими, насиченими та довговічними.

Сьогодні махрові нарциси представлені різними сортами та гібридами, які відрізняються формою квіток, їх розміром та кольором. Вони користуються великою популярністю серед квітникарів та садівників, завдяки своїй унікальній красі та вишуканості.

Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук