Facebook Pixel Тюльпани Дарвінові гібриди Ollioules 10/11 (100 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Тюльпани Дарвінові гібриди Ollioules 10/11 (100 шт)

заказ до 15.10.2023
Код: 410101
немає в наявності
875грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Кількість в упаковці
100 шт
Висота дорослої рослини
50 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Сорт тюльпана Дарвіна Ollioules – це рослина з неймовірно красивими рожево-білими квітами. Цей сорт відрізняється своєю високою стійкістю до несприятливих погодних умов та є чудовим вибором для тих, хто хоче створити яскравий та незабутній квітковий сад.

Тюльпани цього сорту мають гладкі та міцні стебла, які дозволяють їм витримувати сильний вітер та дощ. Рослини досягають висоти до 60 см і мають великі квітки діаметром 10-12 см. Красиві пелюстки тюльпана Ollioules, з переходом від рожевого кольору в центрі до білого - по краях, гармонійно поєднуються між собою, створюючи неповторний образ.

Вирощування тюльпанів Дарвіна Ollioules не потребує особливих навичок чи знань. Вони можуть бути вирощені як у відкритому ґрунті, так і в контейнерах або горщиках. Садити найкраще в глибокий ґрунт, навесні чи восени. Рослини віддають перевагу сонячному місцю, хоча вони можуть рости в півтіні.

Вибір посадкового матеріалу Якщо ви плануєте посадити тюльпани у своєму саду, то правильний вибір цибулини є одним з найважливіших моментів. Адже від цього залежить не лише якість цвітіння, а й стійкість рослини до захворювань та несприятливих погодних умов.

Першим кроком є вибір якісної цибулини. Вона має бути великою, щільною та важкою. Зверніть увагу на її поверхню – вона повинна бути гладкою та без пошкоджень. Якщо на цибулини є м'які плями або сліди гнилі, це свідчить про її псування і непридатність.

Другим кроком є вибір правильного тюльпанового сорту. Важливо враховувати, що різні сорти мають різні вимоги до ґрунту та умов вирощування. Тому перед покупкою цибулини визначтеся, які сорти тюльпанів зростати у вашому саду.

Третій крок – вибір місця для покупки цибулини. Найкраще купувати цибулину у перевірених продавців, які надають гарантію на якість товару.

Четвертий крок – правильне зберігання цибулини до посадки. Цибулину необхідно зберігати у прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів та вологи. Не варто зберігати її в холодильнику, оскільки це може призвести до заморожування.

Чому варто купувати тюльпан Ollioules у компанії Сільський вісник? Якщо ви шукаєте високоякісні сорти тюльпанів для вашого саду чи бізнесу, компанія Сільський вісник - це ідеальний вибір. Ми пропонуємо широкий асортимент квітів, включаючи найпопулярніший сорт тюльпана Ollioules.

Якість рослин – наш головний пріоритет. Ми ретельно відбираємо тільки найкращі цибулини, щоб гарантувати, що кожна квітка матиме яскраві, насичені кольори та міцні стебла.

Крім того, ми пропонуємо нашим клієнтам конкурентні ціни та відмінний сервіс. Ми готові допомогти вам вибрати правильний сорт тюльпанів для ваших потреб та надати детальну інформацію про вирощування та догляд за ними. Ми також гарантуємо надійну доставку до будь-якої точки України.

Купуючи у нас, ви можете бути впевнені в тому, що ви отримаєте високоякісні рослини, які будуть радувати вас своєю красою багато років. Зробіть своє замовлення прямо зараз і насолоджуйтесь яскравими та красивими тюльпанами Ollioules у вашому саду!

Посадка та догляд Якщо ви плануєте вирощувати сорт тюльпана Ollioules, важливо знати правильні правила посадки, щоб отримати найкращий результат.

По-перше, виберіть потрібне місце для посадки тюльпанів Ollioules. Вони віддають перевагу добре освітленим та захищеним від вітру ділянкам. Також важливо вибрати добре дренований ґрунт, щоб уникнути залягання води біля коріння.

По-друге, правильна глибина посадки – ключовий фактор для успішного вирощування тюльпанів Ollioules. Рекомендуємо садити цибулини на глибину, рівну тричі висоті цибулини. Так, якщо ваша цибулина має висоту 5 см, то глибина посадки має бути 15 см.

По-третє, переконайтеся, що цибулини тюльпанів Ollioules знаходяться на відстані один від одного не менше 10-15 см, щоб забезпечити вільне зростання та розвиток кожної квітки.

По-четверте, після посадки не забудьте добре полити ґрунт навколо цибулин, щоб забезпечити необхідну вологість для зростання тюльпанів.

По-п'яте, догляд за тюльпанами Ollioules включає регулярне підживлення і прибирання бур'янів навколо квітів.

Трохи історії Сорт тюльпана Ollioules – це результат тривалої історії селекції. Цей чудовий сорт був створений у Франції на початку 20 століття.

Селекціонером, який створив тюльпани Ollioules, був Жан-Баптист Гуйот (Jean-Baptiste Guillet). Він розпочав свою роботу в саду Альберта Кальві (Albert Calvet) в Олліулі, невеликому містечку на півдні Франції, звідки походить назва цього сорту.

Гуйот прагнув створити новий сорт тюльпану, який був би стійким до погодних умов та мав яскраві та незвичайні кольори. Йому знадобилося багато років, щоб досягти бажаного результату, але зрештою він отримав тюльпани Ollioules з їхніми яскравими рожево-білими квітами та густими, міцними стеблами.

Сьогодні тюльпани Ollioules є одними з найпопулярніших сортів тюльпанів у світі. Вони використовуються як для прикраси садів та парків, так і для створення гарних букетів та квіткових композицій.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Підходить на вигінку
ні
Багаторічник
так
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
10/11
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Вологість ґрунту
волога, дренаж
Відстань між рослинами
10 см
Глибина посадки
10 см
Особливості ґрунту
родюча, поживна
Умови поливу
помірний, регулярний
Потреба в освітленні
сонце
Зона морозостійкості
зона 3-4
Необхідність укриття на зиму
бажано
Висота дорослої рослини
50 см
Колір плоду/квітки
різнокольоровий
Розмір плоду/квітки
8 см
Аромат
класичний
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
квітень-травень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук