Facebook Pixel Тюльпани Махрові бахромчасті Brisbane 10/11 (100 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Тюльпани Махрові бахромчасті Brisbane 10/11 (100 шт)

заказ до 15.10.2023
Код: 400449
немає в наявності
1 310грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Кількість в упаковці
100 шт
Висота дорослої рослини
45 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Садівники та любителі квітів, які шукають чудовий сорт тюльпанів, будуть вражені красою та чарівністю махрового бахромчастого тюльпана Brisbane. Цей сорт має великі квітки рожевого кольору з жовто-персиковою бахромою. Кожна квітка має багато пелюсток, які створюють неймовірну красу.

Тюльпани сорту Brisbane відмінно підходять для створення яскравих та барвистих квіткових композицій та ландшафтних дизайнів. Вони досягають висоти близько 45 см і дають міцні квітконоси, які витримують вітри та дощі. Квіти цього сорту привертають увагу на будь-якій садовій ділянці та радують очі своєю красою.

Якщо ви хочете, щоб ваш сад став барвистим та яскравим, то вибір тюльпанів сорту Brisbane буде правильним рішенням. Вони легко вирощуються і дають неймовірно красиву квітку, яка радуватиме вас і ваших гостей багато років.

Вибір посадкового матеріалу При виборі цибулин тюльпану Brisbane важливо враховувати кілька факторів. По-перше, необхідно звернути увагу на розмір цибулини, оскільки він безпосередньо впливає на розмір та якість квітки. Цибулини Brisbane повинні бути великими, важкими та щільними.

По-друге, зверніть увагу на форму цибулини - вона повинна бути округлою та рівною, без деформацій чи заломів. Також важливо перевірити, що на цибулини немає ознак гнили або захворювання.

По-третє, враховуйте термін посадки. Цибулини сорту тюльпана Brisbane найкраще садити в осінній період – у жовтні чи листопаді. Це дозволить їм укоренитися та підготуватися до цвітіння навесні.

Важливо також вибирати цибулини у перевірених постачальників, щоб уникнути попадання підробок чи неякісних матеріалів.

Чому варто купувати тюльпан Brisbane у компанії Сільський вісник? Сорт тюльпана Brisbane – це один із найпопулярніших сортів серед квітникарів. І компанія Сільський вісник пропонує купити цибулини цього сорту у перевіреного виробника, щоб отримати якісні рослини.

Купуючи цибулини тюльпана Brisbane у компанії Сільський вісник, ви можете бути впевнені в якості своєї майбутні рослини. Наша компанія дбає про якість всієї продукції та контролює процес їх вирощування, що гарантує високий рівень продуктивності рослин. Також ми пропонуємо широкий вибір цибулин інших сортів тюльпанів та інших квітів, що дозволяє вибрати найбільш підходящі рослини для вашого саду.

Посадка та догляд Якщо ви вирішили виростити тюльпани сорту Brisbane, то важливо знати, як правильно посадити цибулини.

  • Виберіть місце для посадки. Тюльпани сорту Brisbane потребують яскравого сонячного світла і добре дренованого грунту. Виберіть місце, яке отримує не менше 6 годин яскравого сонячного світла на день.
  • Підготуйте грунт. Перед посадкою тюльпанів необхідно підготувати ґрунт. Він повинен бути пухким, поживним та добре дренованим. Для поліпшення дренажу можна додати в ґрунт пісок або перліт.
  • Виберіть цибулини. При виборі цибулин для посадки слід вибирати великі та здорові екземпляри, без ознак гниття чи пошкодження.
  • Визначте глибину посадки. Глибина посадки залежить від розміру цибулини. Зазвичай глибина посадки становить 2-3 рази висоти цибулини.
  • Посадіть цибулини. Відстань між цибулинами має становити близько 10-15 см. Після посадки землю потрібно добре ущільнити та полити.
  • Догляд за рослинами. Після посадки тюльпанів необхідно підтримувати рівень вологості ґрунту та видаляти бур'яни. Також необхідно регулярно поливати рослини та удобрювати їх.

Трохи історії Сорт тюльпана Brisbane - один із найпопулярніших сортів у світі, що має неймовірну красу та яскравість кольорів. Незважаючи на те, що він з'явився порівняно недавно, у нього вже є своя історія та безліч шанувальників.

Творцем сорту є голландська компанія "J.C. Bakker & Sons", яка спеціалізується на вирощуванні тюльпанів понад 100 років. Сорт Brisbane був виведений у 1984 році внаслідок багаторічної селекційної роботи, яка полягала у схрещуванні кількох сортів тюльпанів.

Назва сорту була дана на честь однойменного міста в Австралії, де на той час проходив найбільший садівничий фестиваль. Саме там сорт тюльпана Brisbane був уперше представлений публіці та викликав величезний інтерес у відвідувачів.

Сорт Brisbane відразу ж завоював серця багатьох садівників та квітникарів завдяки своєму яскравому та незвичайному забарвленню квітів. Сьогодні цей сорт дуже популярний та використовується для створення яскравих та барвистих квіткових композицій, а також для прикраси садів, парків та інших зелених насаджень._

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Підходить на вигінку
ні
Багаторічник
так
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
10/11
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Вологість ґрунту
волога, дренаж
Відстань між рослинами
10 см
Глибина посадки
10 см
Особливості ґрунту
родюча, поживна
Умови поливу
помірний, регулярний
Потреба в освітленні
сонце
Зона морозостійкості
зона 3-4
Необхідність укриття на зиму
бажано
Висота дорослої рослини
45 см
Колір плоду/квітки
різнокольоровий
Розмір плоду/квітки
12 см
Аромат
класичний
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
квітень-травень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук