Facebook Pixel Тюльпани Прості пізні City of Vancouver 10/11 (100 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Тюльпани Прості пізні City of Vancouver 10/11 (100 шт)

заказ до 15.10.2023
Код: 418076
немає в наявності
875грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Кількість в упаковці
100 шт
Висота дорослої рослини
70 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Сорт тюльпану City of Vancouver - це один з найяскравіших і найпривабливіших сортів тюльпанів, який не залишить байдужим жодного квітникаря. Цей сорт отримав свою назву на честь красивого міста Ванкувера, яке славиться своєю красою та витонченістю. Тюльпани City of Vancouver є справжньою окрасою для будь-якого саду та квітника.

Особливістю сорту є його великий розмір та висота, які досягають до 70 см. Квітки цього сорту мають насичений кремово-білий колір, вони наче з атласу. Кожна квітка має вісім пелюсток, які мають незвичайну форму і розташовані дуже щільно, що створює враження максимальної пишності та великої кількості.

Тюльпани City of Vancouver відрізняються дуже високою стійкістю та довгим терміном цвітіння. Вони можуть рости як на сонячних, так і напівтінистих ділянках, тому підходять для будь-яких умов і кліматів. Цей сорт чудово підійде для створення потужних та ефектних квіткових композицій, а також для прикраси газонів та бордюрів.

Вибір посадкового матеріалу Якщо ви плануєте посадити тюльпани City of Vancouver на своїй ділянці, дуже важливо правильно вибрати цибулини. Якість цибулин безпосередньо впливає на якість та тривалість цвітіння тюльпанів.

  • Перевірте якість цибулин. Цибулини мають бути великими та щільними, без пошкоджень та гнилі. Хороші цибулини мають рівну форму і гладку поверхню.
  • Зверніть увагу на колір цибулин. Цибулини сорту тюльпану City of Vancouver повинні мати білий або злегка жовтуватий колір, без плям і темних ділянок.
  • Визначте розмір цибулини. Цибулини повинні мати діаметр не менше 4-5 см. Великі цибулини зазвичай дають більші та яскравіші квіти.
  • Переконайтеся, що цибулини не пересихали. Пересушені цибулини не проростуть або дадуть слабкі паростки.
  • Купуйте цибулини тільки у перевірених продавців. Найкраще купувати цибулини у спеціалізованих компаній, які мають гарну репутацію.

Чому варто купувати тюльпан City of Vancouver у компанії Сільський вісник? Якщо ви шукаєте надійного постачальника сорту тюльпану City of Vancouver, компанія Сільський вісник - чудовий вибір.

Висока якість продукції. Ми пропонуємо лише якісні цибулини сорту тюльпану City of Vancouver. Всі наші цибулини проходять суворий відбір та перевірку на відповідність високим стандартам.

Широкий асортимент. У нас ви знайдете не тільки сорт тюльпану City of Vancouver, але й безліч інших сортів тюльпанів, які можуть прикрасити сад або ділянку.

Компетентні консультації. Наші співробітники завжди готові допомогти вам з вибором цибулин, відповісти на будь-які питання та надати детальну інформацію про посадку та догляд за тюльпанами.

Доставка по всій Україні. Ми здійснюємо надійну доставку по всій Україні, що дозволить вам отримати цибулини в оптимальні терміни.

Доступні ціни. Ми пропонуємо цибулини тюльпану City of Vancouver за доступною ціною, що дозволяє нашим клієнтам заощадити гроші та отримати відмінний результат.

Посадка та догляд Сорт тюльпану City of Vancouver є одним із найпопулярніших сортів серед любителів квітів. Ось правила посадки цибулин сорту тюльпану City of Vancouver, щоб отримати гарні та здорові квіти:

  • Виберіть правильне місце для посадки. Сорт тюльпану City of Vancouver віддає перевагу сонячному місцю або легкій напівтіні. Переконайтеся, що ґрунт добре дренований і не затримує воду.
  • Підготуйте ґрунт. Для кращого росту та розвитку тюльпанів, ґрунт має бути родючим і містити достатню кількість поживних речовин. Додайте в ґрунт компост або перегній і ретельно перекопайте землю на глибину 20-25 см.
  • Виберіть правильну глибину посадки. Цибулини сорту тюльпану City of Vancouver слід посадити на глибину, що дорівнює тричі висоті цибулини. Зазвичай це глибина 10-15 см. Відстань між цибулинами має бути приблизно 10 см.
  • Правильно доглядайте рослини. Тюльпани вимагають помірного поливу та регулярного підживлення. Під час росту рослин рекомендується використовувати добрива з високим вмістом фосфору та калію.
  • Захистіть рослини від шкідників. Тюльпани можуть зазнавати нападу шкідників, таких як мурахи, попелиця та інші комахи. Для запобігання цьому слід використовувати спеціальні засоби захисту рослин.

Трохи історії Сорт тюльпану City of Vancouver з молочними квітками – це справжня знахідка для тих, хто шукає унікальні та рідкісні сорти для свого саду. Назва цього сорту пов'язана з однойменним канадським містом, яке славиться своєю красою та вишуканим смаком.

Творцем цього унікального сорту є відомий голландський садівник та селекціонер Хенк Ван дер Так. Працюючи у своєму саду наприкінці XX століття, він мріяв створити сорт тюльпана, який би виділявся з маси та мав незвичайне забарвлення. В результаті багаторічної роботи Хенк Ван дер Так створив сорт City of Vancouver з молочними квітками, який підкорив серця багатьох садівників своєю неповторною красою.

Сорт тюльпана City of Vancouver має прості, але дуже ефектні квітки білого кольору з атласним блиском. Вони розкриваються наприкінці весни і довго тішать своєю красою. Цей сорт відрізняється високою стійкістю до погодних умов та не потребує особливого догляду.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Підходить на вигінку
ні
Багаторічник
так
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
10/11
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Вологість ґрунту
волога, дренаж
Відстань між рослинами
10 см
Глибина посадки
10 см
Особливості ґрунту
родюча, поживна
Умови поливу
помірний, регулярний
Потреба в освітленні
сонце
Зона морозостійкості
зона 3-4
Необхідність укриття на зиму
бажано
Висота дорослої рослини
70 см
Колір плоду/квітки
молочний
Розмір плоду/квітки
6 см
Аромат
класичний
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
квітень-травень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук