Гібридна їдальня форма винограду середньопізніх термінів дозрівання (136-145 днів), було створено селекціонером Ст. Н. Крайновым. Сила росту пагонів велика. Лоза визріває на половину довжини. Квітки двостатеві, добре запилюються, тому горошіння ягід у гронах буває рідко. Гроно велике, середньої щільності, з масою, іноді досягає 3 кг Ягоди великі (12-15 м), з м'ясисто-соковитою м'якоттю і дуже приємним смаком, шкірка слабо відчувається при їжі. Стабільна врожайність, висока. Морозостійкість до -21 0С, транспортабельний. Підвищена стійкість до мілдью та сірої гнилі. Стійкість до оїдіуму нижче середньої. Ягоди практично не пошкоджуються осами.
Оптовый товар
0