Їдальня гібридна форма, отримана Ст. Н. Крайновым. Термін дозрівання раннесредний (125-130 днів). Кущі сильнорослі, кетяги великі (800-1500 м), транспортабельні. Ягоди великі, масою 15-20 г, зелено-жовтого кольору. При повному дозріванні ягоди набувають рівномірну бурштинову забарвлення. М'якоть середньої щільності з приємним сортовим злегка мускатним смаком. Товщина шкірки середня, при їжі не відчутна. Для цієї форми характерна стабільна висока врожайність. Сорт проявляє підвищену морозостійкість, нирки витримують зниження температури до -23 0С. Осами уражується середньо. Має підвищену стійкість до сірої гнилі та оїдіуму, мілдью.
Оптовый товар
0