Facebook Pixel Гіпеаструм гібридний Double King 22/24 (1 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Гіпеаструм гібридний Double King 22/24 (1 шт)

заказ до 15.10.2023
Код: 480276
немає в наявності
424грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Кількість в упаковці
1 шт
Висота дорослої рослини
50 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Гіпеаструм гібридний Double King - це розкішна та яскрава квітка, яка відразу ж привертає увагу. Сорт відрізняється неймовірною красою та чудово підходить для оформлення інтер'єрів. Махрові квітки Гіпеаструму гібридного Double King мають великі розміри та насичені червоні відтінки. Кожна квітка може досягати діаметра до 25 см. Одна цибулина може давати по 2-3 квітконоси з 2-4 квітками на кожному.

Гіпеаструм гібридний Double King відомий своїм тривалим цвітінням. Він може прикрашати ваш будинок або сад протягом кількох тижнів та тішити вас своєю красою. Цей сорт також відомий своєю легкістю у вирощуванні та догляді. Він може рости як у саду, так і в квартирі у горщику.

Вибір посадкового матеріалу Вибір якісних цибулин є одним із важливих факторів у вирощуванні Гіпеаструму гібридного Double King. При виборі цибулин необхідно враховувати кілька факторів, які допоможуть отримати красиві і здорові рослини.

По-перше, необхідно обирати лише здорові цибулини. Вони мають бути великими, щільними та без ушкоджень. Уникайте цибулин із ознаками гнилі чи хвороб.

По-друге, зверніть увагу на вагу цибулини. Тяжкі цибулини зазвичай містять більше поживних речовин і мають більший потенціал для зростання здорових рослин.

По-третє, вибирайте цибулини з гладкою поверхнею, без засохлих коренів або тріщин.

І, нарешті, купуйте цибулини тільки у надійних постачальників, щоб бути впевненими у їхній якості.

Чому варто купувати Гіпеаструм гібридний Double King у компанії Сільський вісник? Якщо ви шукаєте якісні цибулини Гіпеаструму гібридного Double King, то компанія Сільський вісник - ваш найкращий вибір.

Ми займаємося продажем якісних цибулин Гіпеаструму Double King з гарантією їхнього здоров'я та сили. Наші цибулини вирощені з використанням передових технологій, які дозволяють нам отримувати сильні та здорові рослини.

Крім того, ми пропонуємо широкий вибір сортів гіпеаструму гібридного, щоб ви могли вибрати той, який підходить вам найкраще. Ми також пропонуємо доступні ціни, які роблять нашу продукцію доступною для кожного покупця.

Посадка та догляд Правильна посадка та догляд за Гіпеаструмом гібридним Double King - це ключ до його здорового росту та гарного цвітіння.

Підготуйте ґрунт: Гіпеаструм Double King надає перевагу пухкому, добре дренованому ґрунту з нейтральним або злегка кислим pH.

Посадка: На дно горщика покладіть дренаж, помістіть цибулину так, щоб ⅓ її знаходилася над рівнем землі, акуратно утрамбуйте землю навколо цибулини.

Виберіть правильне місце: Гіпеаструм Double King потребує яскравого, але розсіяного світла.

Не перезволожуйте: Гіпеаструм гібридний Double King не переносить надмірної вологи, тому його не слід заливати. Дайте землі висохнути між поливами і переконайтеся, що цибулини не застоялися у вологому ґрунті.

Регулярно удобрюйте: Рослина потребує регулярного підживлення добривами для квітів. Раз на тиждень додавайте у воду для поливу добрива для квітучих рослин.

Обрізайте квіти, що відцвіли: Після закінчення цвітіння приберіть квітки, але залиште квітконоси, щоб вони повністю висохли, а потім видаліть їх.

Трохи історії Гібридний Гіпеаструм Double King - це один з найпопулярніших і найулюбленіших сортів кімнатних гіпеаструмів. Історія створення цього сорту походить від середини 20 століття, коли селекціонери почали працювати над збільшенням розміру квітки та поліпшенням форми гіпеаструмів.

У 1958 році селекціонери компанії Sadi Carnot у Нідерландах створили новий гібридний сорт гіпеаструму, який отримав назву Double King, на честь його шикарних квітів. Крім того, ця назва відображає міць і велич цієї рослини: Double King відрізняється великими, махровими квітками яскраво-червоного кольору з білими краплями на кожній пелюстці. Цей сорт став дуже популярним серед квітникарів та садівників, завдяки своїй привабливій зовнішності та легкості догляду.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Підходить на вигінку
так
Багаторічник
так
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
22/24
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Вологість ґрунту
помірно вологий
Глибина посадки
на 2/3 цибулини
Особливості ґрунту
родючий
Умови поливу
Помірний
Потреба в освітленні
сонце, півтінь
Висота дорослої рослини
50 см
Колір плоду/квітки
Червоний
Розмір плоду/квітки
25 см
Аромат
немає
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
через 6-8 тижнів післе посадки
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук