Facebook Pixel Нарциси Трубчасті Goblet 10/12 (100 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Нарциси Трубчасті Goblet 10/12 (100 шт)

заказ до 28.09.2023
Код: 450898
немає в наявності
1 400грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Висота дорослої рослини
40 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Нарцис трубчастий Goblet - це рослина, яка вражає своїми яскравими, великими квітками і приємним ароматом. Цей нарцис досить високий, досягаючи висоти 40-50 см. Його квітки мають класичну форму, що нагадує вазу або келих, звідси і назва - "Goblet ". Квіти трубчастого нарциса Goblet мають білі пелюстки і жовту трубку.

Цей сорт нарциса привертає увагу своєю неповторною красою та унікальністю. Цвітіння починається в середині весни і продовжується протягом декількох тижнів. Нарциси трубчасті Goblet ідеально підходять для оформлення клумб, садових композицій та зрізання.

При правильному догляді, цибулини Трубчатого Нарциса Goblet можуть рости багато років, радуючи своєю красою щовесни. Вони віддають перевагу сонячним місцям і родючим ґрунтам. Крім того, для успішного вирощування нарцисів необхідно забезпечити їм регулярний полив та добриво.

Вибір посадкового матеріалу Якщо ви хочете виростити красиві нарциси Goblet, важливо правильно вибрати цибулини для посадки.

Розмір: вибирайте цибулини, які найбільше підходять для саду. Наприклад, для великих квітів вибирайте великі цибулини, а для маленьких квітів – менші.

Якість: вибирайте цибулини, які виглядають здоровими та без пошкоджень. Уникайте цибулин з плямами, м'якими плямами або пліснявою.

Сезон: вибирайте цибулини, які підходять для посадки цього сезону.

Походження: вибирайте цибулини у надійних постачальників, щоб бути впевненим у їх якості та походження.

Чому варто купувати Нарцис Трубчастий Goblet у компанії Сільський вісник? Ми пропонуємо тільки якісні цибулини нарциса, які забезпечують максимальне зростання та розвиток квітів.

Кожна цибулина Трубчатого Нарциса Goblet, яку ми продаємо, ретельно відбирається і перевіряється на наявність захворювань і пошкоджень. Ми гарантуємо, що наші цибулини нарциса трубчастого Goblet є здоровими та готовими до посадки.

Крім того, наша компанія забезпечує широкий вибір сортів нарцисів, включаючи Goblet, що дозволяє вибрати найбільш підходящі для вашого саду. Ви можете бути впевнені, що купивши цибулини Нарциса Трубчастого Goblet у компанії Сільський вісник, ви отримаєте відмінну якість та надійність.

Наша компанія гарантує зручну доставку цибулин нарциса трубчастого Goblet в будь-яку точку України та надає детальну інформацію про правила посадки та догляду за нарцисами.

Посадка та догляд Для того, щоб нарцис Goblet виріс міцним і здоровим, потрібно правильно вибрати місце для посадки і правильно посадити цибулини.

Виберіть правильне місце. Нарцис Трубчастий Goblet віддає перевагу сонячним або напівтінистим місцям. Він не переносить затінення та надто вологих місць. Тому обирайте місце, де буде достатньо сонця та гарна дренажна система.

Підготуйте ґрунт. Нарцис Трубчастий Goblet вирощується в пухкому, поживному та добре дренованому ґрунті. При посадці додайте в ґрунт компост або перегній, щоб забезпечити рослині достатню кількість поживних речовин.

Виберіть правильну глибину посадки. Нарцис Трубчастий Goblet потрібно садити на глибину, що дорівнює вдвічі висоті цибулини. Це зазвичай становить близько 10 см. Глибина посадки впливає на те, як швидко цибулина буде проростати і цвісти.

Розмістіть цибулини правильно. Розмістіть цибулини з відстанню близько 10-15 см один від одного. Це забезпечить достатній простір для зростання коріння та листя.

Полийте рослини після посадки. Після посадки рослини полийте їх водою. Це сприяє кращому укоріненню рослин.

Трохи історії Нарцис Трубчастий Goblet є одним із найбільш вражаючих сортів нарцисів завдяки своїм великим квіткам та насиченому забарвленню. Цей сорт був створений голландськими селекціонерами у 1945 році і з того часу став популярним у садівників та дизайнерів.

Селекція нарцисів ведеться вже кілька століть, починаючи з XVI ст. Голландські селекціонери вдосконалювали цей процес, впроваджуючи нові технології та методи відбору. Вони вирощували та розмножували нарциси, відбираючи найбільш привабливі та стійкі до хвороб екземпляри.

Назва цього сорту походить від англійського слова "goblet", що означає "кубок". Воно пов'язане з формою квітки нарциса Goblet, яка нагадує за формою кубок або келих. Цей сорт нарцисів вирощується у великих кількостях у Нідерландах та інших країнах Європи, а також у США.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
10/12
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Глибина посадки
10-15 см
Відстань між рослинами
15-20 см
Умови поливу
помірний, регулярний
Зона морозостійкості
зона 3-4
Висота дорослої рослини
40 см
Колір плоду/квітки
білий/жовтий
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
квітень-травень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук