Facebook Pixel Тюльпани Махрові ранні Marie Jo 11/12 (3 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Тюльпани Махрові ранні Marie Jo 11/12 (3 шт)

заказ до 15.10.2023
Код: 400430
немає в наявності
69грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Кількість в упаковці
3 шт
Висота дорослої рослини
40 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Сорт тюльпана Marie Jo - це прекрасна рослина для прикраси саду або квіткової клумби. Цей сорт тюльпанів відрізняється неймовірно красивими яскраво-жовтими квітками з махровими пелюстками, що нагадують великі зірки.

Махрові тюльпани Marie Jo виглядають приголомшливо як поодинці, так і в поєднанні з іншими рослинами. Вони цвітуть з початку весни і тішать око протягом кількох тижнів. Квітки цього тюльпана досить великі – до 10 см у діаметрі, і дуже яскраві, що робить їх помітними здалеку.

Вирощування махрового тюльпану Marie Jo не потребує особливих зусиль. Він віддає перевагу сонячному місцю і добре дренованому ґрунту.

Вибір посадкового матеріалу Бажаєте дізнатися, як правильно вибрати цибулини сорту тюльпана Marie Jo для посадки?

Перше, що вам потрібно знати, це те, що цибулини тюльпанів повинні бути здоровими та великими. Цибулини мають бути твердими та без ознак гниття або пошкодження. Якщо ви бачите на цибулині плями чи вм'ятини, то швидше за все, ця цибулина вже вражена хворобою чи шкідниками, і ви не повинні її купувати.

Наступний крок – вибір правильного розміру цибулини. Цибулини тюльпанів мають різні розміри, від великих до дуже маленьких. Чим більша цибулина, тим красивішою і більшою буде квітка. Цибулини сорту тюльпана Marie Jo зазвичай мають обхват від 11 до 12 см, що є гарним розміром для вирощування здорових і красивих квітів.

Також зверніть увагу на колір цибулини. Вона має бути здорового кольору і не повинна мати жодних темних плям чи проблисків.

Не забудьте звернути увагу на походження цибулини. Найкраще купувати цибулини тюльпанів від надійних та перевірених виробників. Це гарантує, що ви отримаєте якісну продукцію, яка дасть вам гарні та здорові квіти.

Чому варто купувати тюльпан Marie Jo у компанії Сільський вісник? Якщо ви хочете купити якісні цибулини тюльпана сорту Marie Jo, зверніться до компанії Сільський вісник . Ми пропонуємо широкий вибір цибулин найвищої якості за привабливими цінами.

Чому варто вибрати саме нашу компанію? По-перше, ми гарантуємо свіжість та здоров'я кожної цибулини. Всі наші товари проходять суворий контроль якості, тому ви можете бути впевнені у їх високій якості.

По-друге, ми пропонуємо широкий асортимент сортів тюльпанів, включаючи популярний та затребуваний сорт Marie Jo. Цей сорт відрізняється яскравими великими квітками та тривалим періодом цвітіння, що робить його ідеальним для вирощування як у саду, так і в горщиках.

По-третє, ми пропонуємо вигідні умови доставки по всій Україні. Наша компанія має багаторічний досвід роботи на ринку рослинної продукції, що гарантує нашим клієнтам швидке та якісне обслуговування.

І, нарешті, ми завжди готові допомогти і відповісти на всі ваші питання, пов'язані з вибором, посадкою та доглядом за тюльпанами.

Посадка та догляд Правильна посадка тюльпанів - це ключ до їх успішного зростання та цвітіння.

Перше правило – виберіть правильне місце для посадки. Тюльпани люблять сонячні місця та гарну дренажну систему. Тому оберіть місце, добре освітлене сонцем і не забудьте додати трохи піску або гравію для покращення дренажу.

Друге правило – виберіть правильний час для посадки. Тюльпани сорту Marie Jo слід садити в осінній період, зазвичай у жовтні чи листопаді, коли температура ґрунту опускається до 10-15 градусів. Це забезпечує хороше формування коренів та зміцнює рослини перед зимою.

Третє правило – підготуйте ґрунт для посадки. Ґрунт повинен бути добре підготовлений перед посадкою. Для цього ви можете додати компост або інші органічні добрива для покращення поживних речовин у ґрунті.

Четверте правило - Виберіть правильну глибину посадки. Тюльпани сорту Marie Jo слід садити на глибину, що дорівнює подвійній висоті цибулини. Відстань між цибулинами 10-15 см.

Трохи історії Історія створення махрового жовтого тюльпана Marie Jo – це одна з найцікавіших історій у світі квітництва. Цей сорт був створений в 1968 голландським гібридизатором A. Blom за допомогою схрещування сортів махрових жовтих тюльпанів.

Marie Jo швидко став одним із найпопулярніших сортів тюльпанів завдяки своїй неповторній красі та унікальності. Його квітки мають гарну форму та насичений жовтий колір, який зберігається протягом усього періоду цвітіння.

Сорт був названий на честь дружини гібридизатора A. Blom – Марі Йо. Вона була здивована, дізнавшись про створення такої гарної квітки, і з радістю погодилася, що сорт називатиметься її ім'ям.

Сьогодні Marie Jo – це один із найпопулярніших сортів тюльпанів, який вирощується у багатьох країнах світу.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Підходить на вигінку
так
Багаторічник
так
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
11/12
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Вологість ґрунту
волога, дренаж
Відстань між рослинами
10 см
Глибина посадки
10 см
Особливості ґрунту
родюча, поживна
Умови поливу
помірний, регулярний
Потреба в освітленні
сонце
Зона морозостійкості
зона 3-4
Необхідність укриття на зиму
бажано
Висота дорослої рослини
40 см
Колір плоду/квітки
жовтий
Розмір плоду/квітки
9 см
Аромат
класичний
Підходить на зрізання
Так
Час цвітіння
квітень-травень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук