Виноград Каберне Совіньйон
Найпоширеніший технічний сорт винограду у світі, з'явився у XVII столітті в Бордо, Франція. Ягоди невеликі, шкірка товста, ґрона середньою масою 75 г. Товста шкірка робить його менш чутливим до грибних захворювань. Вино з нього надзвичайне: насичене, здатне довго зберігатися і з часом покращувати свої смакові якості. Для столових вин ґрона збирають через 140 днів після розпускання бруньок, для десертних − 165 днів. Морозостійкість до −25 0С.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.