Facebook Pixel Шафран Зібера Firefly 5/6 (20 шт) купити в інтернет магазині | Сib.net.ua
Яку версію сайту бажаєте використовувати?

Шафран Зібера Firefly 5/6 (20 шт)

заказ до 15.10.2023
Код: 470016
немає в наявності
200грн

Як тільки товар з'явиться, Ви будете повідомлені на пошту

Країна виробник
Гарантія
є
Висота дорослої рослини
12 см
Ви отримаєте те, что Вам потрібно:
Цвітіння, плодоношення.
100% гарантія на рослини
Цвітіння, плодоношення.
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Ваше замовлення обробляють професіонали
Наші менеджери виконали понад 1 мільйон замовлень.
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками по всьому світу
Усі рослини підібрані для сприятливого цвітіння та плодоношення на території України.
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.
Відповідність усім стандартам ЄС
Усі рослини відповідають законодавству Євросоюзу.

Опис сорту Крокус Зібера Firefly – це гарна і невибаглива квітка з ніжно бузковими пелюстками та жовтим центром, який тішить око навесні. Цей сорт крокусу завдяки своїй стійкості до холоду та невибагливості став популярним серед садівників та квітникарів.

Крокус Зібера Firefly є маленькою квіткою діаметром близько 4-4,5 см, яка може цвісти в березні-квітні. Пелюстки мають ніжно-бузковий відтінок, який поєднується з яскравим жовтим центром, квітка переходить у темно-коричневу стеблинку, що створює яскравий контраст. Крокуси Зібера Firefly добре виглядають на лужку, в садових композиціях, в групових посадках і навіть у горщиках на балконі або терасі.

Вибір посадкового матеріалу Наслідуючи кілька простих рекомендацій, ви зможете правильно вибрати цибулини і забезпечити собі красиве і яскраве цвітіння.

При виборі цибулини зважайте на її розмір. Цибулини з обхватом понад 5 см зазвичай цвітуть яскравіше та рясніше.

Перевірте поверхню цибулини на наявність механічних пошкоджень та захворювань. Цибулини мають бути цілими та здоровими.

Зверніть увагу на вагу цибулини. Цибулини, які легше, швидше за все, будуть меншими і менш життєздатними.

Цибулини Крокусу Зібера Firefly краще купувати тільки у перевірених продавців, щоб переконатися в їх якості та свіжості.

Пам'ятайте, що правильне зберігання цибулин перед посадкою – це ще один фактор успіху. Цибулини потрібно зберігати у прохолодному та сухому місці до моменту посадки.

Чому варто купувати Крокус Зібера Firefly у компанії Сільський вісник? По-перше, компанія Сільський вісник пропонує лише якісні цибулини, які пройшли суворий відбір. Це гарантує, що ви отримаєте здорові та сильні рослини, які будуть радувати вас довгий час.

По-друге, ми пропонуємо широкий вибір різних сортів крокусів, у тому числі і Крокусу Зібер Firefly. У нас ви знайдете найсвіжіші цибулини, які були зібрані минулого сезону, і які готові до посадки.

По-третє, ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни на всі наші товари. Ми розуміємо, що купівля квіткових цибулин може бути дорогою, тому ми намагаємось надавати нашим клієнтам найкращі ціни.

По-четверте, ми гарантуємо зручну доставку по всій території України, а також надаємо консультації щодо посадки та догляду за рослинами.

Посадка та догляд Щоб виростити крокус його у своєму саду, потрібно правильно знати правила посадки.

Першим кроком є вибір правильного місця для посадки цибулин. Крокус Зібера Firefly віддає перевагу напівтінистим місцям, захищеним від прямих сонячних променів. Також важливо переконатися, що ґрунт досить дренований і не затримує вологу.

Далі потрібно вибрати правильний час для посадки. Кращий час для посадки цибулин Крокуса Зібера Firefly - це кінець літа або початок осені, коли ґрунт ще теплий і добре зволожений.

Після вибору місця та часу посадки, слід підготувати ґрунт. Для цього можна додати компост або перегній, щоб покращити поживний склад ґрунту. Також можна додати невелику кількість піску, щоб забезпечити хорошу дренажну систему.

При посадці цибулин необхідно переконатися, що вони розташовані на глибині приблизно 5-7 см і на відстані один від одного приблизно 10-15 см. Після посадки землю потрібно добре ущільнити і полити.

Після посадки слід стежити за рослиною, регулярно поливаючи та видаляючи бур'яни. У період цвітіння Крокуса Зібер Firefly рекомендується удобрювати рослину комплексними добривами для квітучих рослин.

Трохи історії Крокус Зібера Firefly - це красива садова квітка з ніжно бузковими пелюстками та яскраво-жовтим центром. Історія його створення сягає корінням у минуле.

Творець цього сорту крокусу – голландський селекціонер Йоханнес Зібер, який займався селекцією крокусів понад 50 років. Крокус Зібер Firefly був виведений в 2011 році і став одним з найпопулярніших сортів крокусів серед квітникарів по всьому світу.

Назва "Firefly" перекладається як "світлячок", і вона була дана цьому сорту крокуса через його світло-жовту шийку, що нагадує світлячка в темряві.

Цей крокус відрізняється не лише своєю неймовірною красою, а й високою стійкістю до хвороб та несприятливих умов навколишнього середовища. Завдяки цим властивостям він став улюбленим вибором для озеленення парків, садів та територій міських зелених зон.

Тип продукції
цибулина
Країна виробник
Гарантія
є
Розмір посадкового матеріалу
5/6
Найкращий час посадки
вересень-жовтень
Глибина посадки
7-10 см
Відстань між рослинами
10-12 см
Умови поливу
помірний, регулярний
Зона морозостійкості
зона 3-4
Висота дорослої рослини
12 см
Колір плоду/квітки
різнокольоровий
Час цвітіння
березень-квітень
Розгорнути
Ще немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук заповнивши форму.
Залишити відгук
Ваша оцінка
Відповісти на відгук